Voor de 10e keer al organiseert UNIZO mee de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel,” de grootste fietspromotiecampagne van Vlaanderen.

Wie van 7 mei tot 11 juni 2011 boodschappen doet met de fiets, krijgt in elke deelnemende winkel een stempel en kan zo sparen voor een exclusieve Kaat Tilley poncho. Dit jaar wordt de actie georganiseerd in meer dan 200 Vlaamse steden en gemeenten. In de Kempen nemen 21 gemeenten en steden mee aan deze actie.

In tal van Kempense gemeenten wordt deze actie georganiseerd in nauwe samenwerking met het lokale UNIZO bestuur. Hieronder vindt u een overzicht van wat het lokale UNIZO bestuur extra doet.

HERENTALS
Op zaterdag 7 mei om 14 uur wordt het startschot gegeven in de Zandstraat van de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’.  

In aanwezigheid  van de Herentalse renner Rob Goris, schepenen Mien Van Olmen en  Wies Verheyden, zullen een aantal fietsers ballonnen laten knallen. 

Zowel jong als oud kunnen deelnemen aan een leuke fietswedstrijd. Bovendien maak je kans om een tof fluo hesje te winnen om cool én veilig naar school te fietsen. Mis dit niet en kom om 14u naar de Zandstraat, Belleville.

Voor een volledig overzicht van de actie in de Kempen kijk op Belgerinkel